Polędwiczka z serem

Grill i kociołek, Mięsa

Polędwiczka z serem
17 kwietnia 2016   |   Autor: Sertop

Składniki dla 4 osób

  • 4 sztuki 2-centymetrowych kawałków polędwicy wieprzowej
  • 1 opakowanie serka śmietankowego SERTOP
  • sól, pieprz
  • 4 łyżki oliwy z oliwek

Grillowana lub pieczona w piekarniku!

Sposób przygotowania

Polędwicę wieprzową rozbijamy delikatnie tłuczkiem. Każdy kawałek oprószamy solą i pieprzem i grillujemy przez ok.10 minut. Na każdą porcję kładziemy plaster serka topionego i zapiekamy jeszcze 5 minut, do momentu, aż serek się rozpuści.

Posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki.

Drukuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *