Dip z kalafiorem

Fit - Zdrowo i aktywnie, Lunch boxy i pudełka, Pasty, Sałatki, Sosy i dipy

18 stycznia 2018   |   Autor: Sertop

Składniki na 1 osobę

  • 100ml Salsy marki Sertop
  • ¼ młodego kalafiora

Nasza Salsa jest doskonała jako sos na zimno. Wystarczy pokroić dowolne warzywa, zanurzyć je w paprykowym sosie i zjeść! Dzięki Salsie każde warzywo nabierze smaku!

Sposób przygotowania

Kalafiora dzielimy na różyczki i myjemy pod bieżącą wodą. Osuszamy i wkładamy do miseczki. Do drugiej miseczki wkładamy salsę paprykową. Kawałki kalafiora maczamy w dipie i jemy!

Drukuj
  • Pomidorowe pesto z serkiem topionym
  • Kurczak smażony w maśle klarowanym

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *