Mini kanapeczki

Na kanapkę, Przekąski

Mini kanapeczki
17 marca 2016   |   Autor: Sertop

Składniki

  • krakersy lub cienko krojone bułki paryskie
  • 100g serka topionego firmy SERTOP np.Złoty Ementaler
  • świeże warzywa (np. ogórek zielony, koktajlowe pomidorki, różnokolorowe papryki, szczypiorek) konserwowe warzywa (np. mini kolby kukurydzy, oliwki, złote cebulki, kukurydza z puszki, malutkie marchewki, pieczarki)

Malutkie kanapeczki, w sam raz na jeden kęs. Idealne na przyjęcie!

Sposób przygotowania

Serek przełóż do szprycy. Na gotowe kromki wyciśnij dowolny wzór a następnie nałóż drobno pokrojone warzywa.

Drukuj
  • Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *