Kanapka z grilla

Grill i kociołek, Na kanapkę, Ryby i owoce morza

5 maja 2017   |   Autor: Sertop

Składniki

  • 2 kromki dobrej jakości chleba pełnoziarnistego
  • 2 trójkąciki 17,5g serka topionego śmietankowego marki Sertop
  • duży liść sałaty
  • 2 plastry łososia wędzonego do zimno
  • świeży szczypiorek

Czy wiecie, że nasze sery doskonale nadają się na grilla? Wystarczy położyć je na chlebie, po roztopieniu dodać ulubione warzywa i gotowe! Poniżej prosty przepis na błyskawiczny posiłek! Nie tylko dla zabieganych.

Sposób przygotowania

Kromki chleba pieczemy ok. 3-4 minut z każdej strony na patelni grillowej. Jedną część smarujemy serkiem i ozdabiamy szczypiorkiem. Na drugą kładziemy sałatę i łososia. Obie części łączymy ze sobą i zjadamy na ciepło.

Drukuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *