Grillowany ser

Fit - Zdrowo i aktywnie, Grill i kociołek, Obiady i kolacje, Przekąski

28 czerwca 2017   |   Autor: Sertop

Składniki dla 2 osób

  • dwa, dwucentymetrowe plastry sera stopionego „do krojenia” marki Sertop
  • 4 łyżki dowolnej konfitury np. z malin, porzeczek, żurawiny
  • garść mrożonych lub świeżych porzeczek

Ser w tej postaci to nasz pomysł na błyskawiczną przekąskę! Wystarczy roztopić go na patelni, dodać ulubioną konfiturę, parę owoców i gotowe! Zobacz, jakie to proste!

Sposób przygotowania

Ser wrzucamy na grillową patelnię. Smażymy ok. 5 minut z każdej strony. Wykładamy na talerze, polewamy konfiturą, ozdabiamy owocami porzeczki.

Drukuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *