Fondue z serka topionego

Przekąski, Sosy i dipy

Fondue z serka topionego
31 maja 2018   |   Autor: Sertop

Składniki dla 4 osób

  • 2 opakowania serka topionego SERTOP np. Śmietankowego
  • 100ml białego, wytrawnego wina
  • sól, pieprz
  • 2 ząbki czosnku

Doskonały na gorąco, jako dodatek do grillowanych bagietek, pieczonych ziemniaków, mięs, szaszłyków i pieczonych warzyw.

Sposób przygotowania

Serek topiony podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy wino, sól, pieprz i wyciśnięty czosnek.

Drukuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Komentarze

Beata 2019-08-31 09:43:29

Fondue to jedna z ulubionych potraw w moim domu. Często je robimy razem z mężem To niezastąpiony element naszej kuchni A ten przepis chętnie wykorzystamy

Sertop 2019-09-02 09:14:59

Dziękujemy! Fondue to podstawa wielu potraw!