Fondue z serka topionego
Przekąski, Sosy i dipy

Składniki dla 4 osób
- 2 opakowania serka topionego SERTOP np. Śmietankowego
- 100ml białego, wytrawnego wina
- sól, pieprz
- 2 ząbki czosnku
Doskonały na gorąco, jako dodatek do grillowanych bagietek, pieczonych ziemniaków, mięs, szaszłyków i pieczonych warzyw.
Sposób przygotowania
Serek topiony podgrzewamy na małym ogniu. Dodajemy wino, sól, pieprz i wyciśnięty czosnek.
DrukujKomentarze
Beata 2019-08-31 09:43:29
Fondue to jedna z ulubionych potraw w moim domu. Często je robimy razem z mężem To niezastąpiony element naszej kuchni A ten przepis chętnie wykorzystamy
Sertop 2019-09-02 09:14:59
Dziękujemy! Fondue to podstawa wielu potraw!