Pasta wiosenna i z łososia wędzonego

Na kanapkę, Pasty, Wielkanoc

Pasta wiosenna i z łososia wędzonego
17 kwietnia 2016   |   Autor: Sertop

Składniki na pastę wiosenną

  • 100g serka topionego firmy SERTOP ze szczypiorkiem lub np. złoty ementaler, tylżycki, cheddar
  • 1 jajko
  • zielona cebulka lub szczypiorek
  • rzodkiewki

Składniki na pastę z wędzonego łososia

  • 100g serka topionego firmy SERTOP z łososiem lub np. złoty ementaler, gouda, holenderski
  • 1 jajko
  • 30g łososia wędzonego
  • zielona cebulka

Sposób na nudę w kuchni!

Sposób przygotowania

PASTA WIOSENNA:

Serek topiony rozetrzyj w miseczce. Dodaj drobno pokrojone ugotowane jajko, zieloną cebulkę lub szczypiorek, rzodkiewki. Całość wymieszaj.

PASTA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO:

Serek topiony rozetrzyj z wędzonym łososiem. Dodaj drobno pokrojoną cebulkę i ugotowane jajko. Wymieszaj.

Drukuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *