Mini kanapki z serem i brzoskwiniami

Na kanapkę, Przekąski, Śniadania

Mini kanapki z serem i brzoskwiniami
16 kwietnia 2016   |   Autor: Sertop

Składniki

  • 1 bagietka
  • 100g kostka serka topionego marki SERTOP np. Złotego Ementalera, Śmietankowego lub Delisii
  • 2 brzoskwinie
  • Garść orzechów włoskich
  • Miód lub syrop klonowy

Niby kromeczki a jednak na słodko. Z brzoskwiniami, miodem i orzechami! Po prostu rozpływają się w ustach!

Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w 1cm kawałki. Każdy z nich smarujemy serkiem topionym, na wierzchu układamy plastry brzoskwini. Całość posypujemy pokruszonymi orzechami i polewamy miodem lub syropem klonowym.

Drukuj

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *